Logo van Cappella Cantica
Flyer nieuwe leden 2019

Open avonden

Cappella Cantica houdt open avonden voor nieuwe (project-)leden op maandag 6, 13 en 20 mei 2019 van 20.00 tot 22.00 uur.

Het koor Cappella Cantica is een kamerkoor uit Driebergen onder leiding van Margo van Biezen. Het koor bestaat uit 20 tot 25 zangers verdeeld over 4 stemgroepen: sopraan, alt, tenor en bas. Ons repertoire bestaat uit klassieke en moderne koormuziek, religieus en wereldlijk, gevarieerd in tijd, stijl en compositie. Tijdens optredens zingt het koor a capella of met begeleiding.

Bent u een zangliefhebber en wilt u meezingen met ons koor. Dat kan!
Cappella Cantica zoekt nieuwe koorleden. U kunt vast koorlid worden. Maar wilt u alleen meedoen tot en met het eerstvolgende concert in maart 2020, dan kan dat ook.
Bij het aantrekken van nieuwe koorleden zoeken we altijd naar een evenwichtige bezetting van de vier stemgroepen (sopraan, alt, tenor en bas). Ons koor is nu vooral op zoek naar enkele tenoren, maar we hebben ook plaats voor alten en bassen.

Wilt u kennismaken met ons, dan bent u van harte welkom op onze open avonden. U kunt dan een paar keer met ons mee zingen. Op die manier maakt u kennis met ons en kunt u de gezellige sfeer proeven in ons koor. Misschien wilt u na deze kennismaking (project-)lid van ons koor.

De vaste repetitieavond is op maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.
We repeteren altijd in de Parklaankerk, Parklaan 7, 3972 JX in Driebergen.

Heeft u specifieke vragen, stuur dan een mailtje naar: CappellaCantica@gmail.com

Foto van Cappella Cantica tijdens een repetitie
Tijdens een repetitie in de Parklaankerk (april 2019)